Početna POČETNA
STRANICA
Traži postove TRAŽI
POSTOVE
Tko je online TKO JE
Prijava PRIJAVI
SE

Početak: Poseban kutak ;): Obavijesti administratora:
Jedini forum koji DIJELI SVOJU ZARADU!
Jedini forum koji DIJELI ZARADU sa svojim članovima!

Mrtvac
Administrator

05.03.2008. 14:57

Post #1 of 1 (23000 views)
Shortcut
Jedini forum koji DIJELI SVOJU ZARADU! Ne mogu postati

1. Kako to funkcionira?

Na vrhu svake teme nalazi se banner iz Google AdSense programa. Ako član foruma ima AdSense račun može početi zarađivati novce tako što ćemo njegov oglas pokazivati u razmjeru 50/50 na svakoj temi koju on započne. To znači da se broj pogleda djeli 50/50 između nas i vas. Jednom prikažemo vaš oglas, jednom naš...jednom vaš, jednom naš...

2. Ima li ograničenja?

Ima.
  • Morate imati Google AdSense račun
  • Morate imati najmanje 30 postova na forumu (nakon što dođete do ovog broja, sve teme koje ste u međuvremenu započeli retroaktivno ulaze u sustav prikazivanje vaših oglasa)
  • Vaš oglas će se prikazivati 50% od svih pregleda teme i/ili posta

3. Da li je ovo dozvoljeno od strane Google-a?

Je. Google ne dozvoljava prikazivanje više od jednog publisher ID-a na istoj stranici. Kako mi imamo samo jedan oglas, u jednom trenutku na istoj stranici bit će prikazan oglas od samo jednog publisher ID-a sa čime se Google slaže.

4. Kako ovo omogućiti?

Prilikom registracije imate polje za upis AdSense ID-a. Ukoliko ga tada ne upišete, kliknite na "Izmjeni profil", pa onda na "Korisnički profil". Na dnu imate polje za upis AdSense Publisher ID-a. On mora bit u formi pub-xxxxxxxxxxxxxxxx

5. Brinem se što ćete imati moj publisher ID

S vašim Google AdSense publisher ID-om mi ne možemo apsolutno ništa. Osim prikazivati vaše oglase. Što i nije loše Wink No, ako se zbilja bojite da mi to mogli zloupotrijebiti, jednostavno se nemojte uključiti u ovo.

6. Još mi neke stvari nisu jasne...

Na ovom forumu uvijek postoji mjesto gdje možete postaviti takva pitanja Smile.

Jedini forum koji DIJELI ZARADU sa svojim članovima!

(Ovaj post je izmjenjen od Mrtvac dana 05.03.2008. 14:59)

Pretraži za (opcije) Powered by Gossamer Forum v.1.2.4