Mrtvac
Administrator

05.03.2008. 14:57
Post #1 of 1
(23000 views)
Shortcut
|
|
Jedini forum koji DIJELI SVOJU ZARADU!
|
Ne mogu postati
|
|
1. Kako to funkcionira? Na vrhu svake teme nalazi se banner iz Google AdSense programa. Ako član foruma ima AdSense račun može početi zarađivati novce tako što ćemo njegov oglas pokazivati u razmjeru 50/50 na svakoj temi koju on započne. To znači da se broj pogleda djeli 50/50 između nas i vas. Jednom prikažemo vaš oglas, jednom naš...jednom vaš, jednom naš... 2. Ima li ograničenja? Ima. - Morate imati Google AdSense račun
- Morate imati najmanje 30 postova na forumu (nakon što dođete do ovog broja, sve teme koje ste u međuvremenu započeli retroaktivno ulaze u sustav prikazivanje vaših oglasa)
- Vaš oglas će se prikazivati 50% od svih pregleda teme i/ili posta
3. Da li je ovo dozvoljeno od strane Google-a? Je. Google ne dozvoljava prikazivanje više od jednog publisher ID-a na istoj stranici. Kako mi imamo samo jedan oglas, u jednom trenutku na istoj stranici bit će prikazan oglas od samo jednog publisher ID-a sa čime se Google slaže. 4. Kako ovo omogućiti? Prilikom registracije imate polje za upis AdSense ID-a. Ukoliko ga tada ne upišete, kliknite na "Izmjeni profil", pa onda na "Korisnički profil". Na dnu imate polje za upis AdSense Publisher ID-a. On mora bit u formi pub-xxxxxxxxxxxxxxxx 5. Brinem se što ćete imati moj publisher ID S vašim Google AdSense publisher ID-om mi ne možemo apsolutno ništa. Osim prikazivati vaše oglase. Što i nije loše No, ako se zbilja bojite da mi to mogli zloupotrijebiti, jednostavno se nemojte uključiti u ovo. 6. Još mi neke stvari nisu jasne... Na ovom forumu uvijek postoji mjesto gdje možete postaviti takva pitanja .
Jedini forum koji DIJELI ZARADU sa svojim članovima!
(Ovaj post je izmjenjen od Mrtvac dana 05.03.2008. 14:59)
|